Beeldenatelier & Theetuin
Wildschutserve
Stapelerweg 29
7957 NA De Stapel

Agenda wildplukken 2021

De 1e data voor 2021 zijn ingepland! Alles onder voorbehoud van de corona-regels!
 
Wildplukwandeling met high tea
  • zondag 23 mei (1e Pinksterdag)
  • zondag 20 juni
 
Wandeling met yoga, wildplukken en ontbijt
 
Wildplukwandeling met high tea en informatie over medicinale kruiden
  • zaterdag 29 mei
  • zondag 4 juli
Wandeling met yoga, wildplukken en lunch met informatie over ayurvedische voeding

In mijn jeugd gingen we vaak met ons gezin de Veluwe op om eetbare dingen te zoeken: bosbessen, bramen, beukennootjes, hazelnoten, tamme kastanjes of cantharellen. We maakten jam van de vruchten of aten ze in de yoghurt. We poften de kastanjes en bakten de paddenstoelen (nou ja, vooral mijn moeder….). Ik ben dit altijd blijven doen. Sinds een jaar of tien verdiep ik mij ook in eetbare planten en bloemen en verzorg ik regelmatig wandelingen en workshops. Ik maak zelf allerlei gerechtjes waar je van kunt proeven. De enthousiaste reacties geven mij veel energie, dus ook dit jaar kun je weer met mij op pad!

Ik organiseer de wandelingen vooral in het Reestdal in samenwerking met Het Drentse Landschap, yogadocent Marijke Bennink en Innerbalance by Corina. Je kunt kiezen uit verschillende type wandelingen.

Update corona: zoals iedereen die nu niets mag organiseren wil ik erg gaag weer aan de slag met de wildplukwandelingen! Ik heb nu een aantal data ingepland in de hoop dat we dan weer met meer personen bijeen mogen komen, uiteraard met naleving van de coronaregels. Als er op een geplande datum nog geen mogelijkheid is voor een high tea maar wel voor een wandeling, dan pas ik het programma en de prijs per deelnemer aan. 

Kijk voor de data in de agenda hiernaast en klik op de gewenste wandeling voor meer info. Of vraag naar de mogelijkheden op maat (minimaal 6 personen).

In verband met de voorbereiding van de gerechtjes graag uiterlijk 3 dagen van te voren opgeven!